Synonymerna.se logotyp

Synonymer till fattig

 

Synonymer till fattig

Engelsk översättning av fattig

  • poor

Sökvolym på internet för fattig

Sökvolymen för fattig är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om fattig

Vi har totalt femton synonymer till fattig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för fattig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet fattig

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet fattig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till fattig

Ord som innehåller eller liknar fattig: andefattig, att vara fattig, blodfattig, cellfattig, fattig och torftig, fattigdom

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av fattig

fattig synonym
andra ord för fattig
fattig betyder
exempel fattig
fattig förklaring
definition fattig
fattig i en mening
stavning fattig
fattig annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fattig synonymt med både utfattig och barskrapad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)