Synonymerna.se logotyp

Synonymer till undersöker

 

Synonymer till undersöker

Sökvolym på internet för undersöker

Sökvolymen för undersöker är ca. 210 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 210 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om undersöker

Vi har totalt sjutton synonymer till undersöker, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för undersöker inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet undersöker

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet undersöker i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Närmeord till undersöker

Ord som innehåller eller liknar undersöker: blodkärlsundersökning, bröstcancerundersökning, enkätundersökning, grundlig undersökning, intervjuundersökning, läkarundersökning med provtagning, likundersökare, njurbäckenundersökning, noga undersökt, noggrant undersöka, noggrant undersöka något, opinionsundersökning, plats för undersökning, röntgenundersökning, stor folkundersökning, Svenska institutet för opinionsundersökningar, undersöka

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av undersöker

undersöker synonym
andra ord för undersöker
undersöker betyder
exempel undersöker
undersöker förklaring
definition undersöker
undersöker i en mening
stavning undersöker
undersöker annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är undersöker synonymt med både analyserar och efterforskar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)