Synonymerna.se logotyp

Synonymer till synar

 

Synonymer till synar

Sökvolym på internet för synar

Sökvolymen för synar är ca. 50 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 50 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om synar

Vi har totalt en synonym till synar, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för synar inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad synar betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till synar. Exempelvis kan man söka efter andra ord för synar samt även hur man stavar till synar. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av synar eller en mer djupgående förklaring av synar egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till synar är att leta efter antonymer till synar, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om synar

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för synar i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till synar

Ord som innehåller eller liknar synar: avsyna, grundligt synad, syna, syna av, syna i sömmarna, synagoga


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är undersöker synonymt med synar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)