Synonymerna.se logotyp

Synonymer till under

 

Synonymer till under

Engelsk översättning av under

  • wonder

Sökvolym på internet för under

Sökvolymen för under är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om under

Vi har totalt två synonymer till under, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för under, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet under

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet under i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till under

Ord som innehåller eller liknar under: äktenskapsbunden, arbete under upplärningsperiod, baksida av underben, bli underkänd, blodkärlsundersökning, blunder, bönestunder, bröstcancerundersökning, bubblor i underhuden, bunden, bundenhet, den svarta hunden, drömma underbyggda drömmar, duka under

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av under

under synonym
andra ord för under
under betyder
exempel under
under förklaring
definition under
under i en mening
stavning under
under annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är under synonymt med både mirakel och nedanför, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)