Synonymerna.se logotyp

Synonymer till tilltala

 

Synonymer till tilltala

Engelsk översättning av tilltala

  • please, appeal to

Sökvolym på internet för tilltala

Sökvolymen för tilltala är ca. 260 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 260 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om tilltala

Vi har totalt tre synonymer till tilltala, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för tilltala, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet tilltala

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet tilltala i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till tilltala

Ord som innehåller eller liknar tilltala: rundligt tilltagen summa, tillta, tilltag, tilltaga, tilltagande, tilltagit, tilltagsen, tilltalande

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av tilltala

tilltala synonym
andra ord för tilltala
tilltala betyder
exempel tilltala
tilltala förklaring
definition tilltala
tilltala i en mening
stavning tilltala
tilltala annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är tilltala synonymt med både appellera och prata med, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)