Synonymerna.se logotyp

Synonymer till rosenrasande

 

Synonymer till rosenrasande

Engelsk översättning av rosenrasande

  • furious

Mer information om rosenrasande

Vi har totalt två synonymer till rosenrasande, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för rosenrasande, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad rosenrasande betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till rosenrasande. Exempelvis kan man söka efter andra ord för rosenrasande samt även hur man stavar till rosenrasande. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av rosenrasande eller en mer djupgående förklaring av rosenrasande egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till rosenrasande är att leta efter antonymer till rosenrasande, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om rosenrasande

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för rosenrasande i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är rosenrasande synonymt med både förbannad och arg, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)