Synonymerna.se logotyp

Synonymer till tärd

 

Synonymer till tärd

Engelsk översättning av tärd

  • worn out, emaciated

Sökvolym på internet för tärd

Sökvolymen för tärd är ca. 20 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 20 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är tård

Mer information om tärd

Vi har totalt fem synonymer till tärd, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för tärd, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet tärd

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet tärd i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till tärd

Ord som innehåller eller liknar tärd: avtärd, bastard, förtärde, mental retardation, retardation, retardera, tärd och avmagrad

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av tärd

tärd synonym
andra ord för tärd
tärd betyder
exempel tärd
tärd förklaring
definition tärd
tärd i en mening
stavning tärd
tärd annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är tärd synonymt med både härjad och sliten, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)