Synonymerna.se logotyp

Synonymer till svullen

 

Synonymer till svullen

Engelsk översättning av svullen

  • swollen

Sökvolym på internet för svullen

Sökvolymen för svullen är ca. 210 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 210 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om svullen

Vi har totalt två synonymer till svullen, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för svullen, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad svullen betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till svullen. Exempelvis kan man söka efter andra ord för svullen samt även hur man stavar till svullen. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av svullen eller en mer djupgående förklaring av svullen egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till svullen är att leta efter antonymer till svullen, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om svullen

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för svullen i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till svullen

Ord som innehåller eller liknar svullen: svullnad, svullnad på kroppen, uppsvullen, vattensvullnad


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är svullen synonymt med både uppsvälld och uppsvullen, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)