Synonymerna.se logotyp

Synonymer till strö

 

Synonymer till strö

Engelsk översättning av strö

  • sprinkle

Sökvolym på internet för strö

Sökvolymen för strö är ca. 590 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 590 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om strö

Vi har totalt två synonymer till strö, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för strö, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet strö

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet strö i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till strö

Ord som innehåller eller liknar strö: Ångström, använda ströbröd på, astro, astrologisk prognos, astrologiskt tecken, astronaut, astronomisk, bakström, beströ, beströr, bistro, bokstavstrogen, diktstrof, elektrisk ström, filiströs

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av strö

strö synonym
andra ord för strö
strö betyder
exempel strö
strö förklaring
definition strö
strö i en mening
stavning strö
strö annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är strö synonymt med både pudra och strila, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)