Synonymerna.se logotyp

Synonymer till approach

 

Synonymer till approach

Engelsk översättning av approach

  • approach

Mer information om approach

Vi har totalt fyra synonymer till approach, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för approach, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad approach betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till approach. Exempelvis kan man söka efter andra ord för approach samt även hur man stavar till approach. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av approach eller en mer djupgående förklaring av approach egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till approach är att leta efter antonymer till approach, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om approach

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för approach i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 22
  • Ordets poäng i Betapet: 22
  • Ordets poäng i WordFeud: 24

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är approach synonymt med både angreppssätt och angreppssätt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)