Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ståndsmässig

 

Synonymer till ståndsmässig

Engelsk översättning av ståndsmässig

  • consistent with one's position in society

Mer information om ståndsmässig

Vi har totalt två synonymer till ståndsmässig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för ståndsmässig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad ståndsmässig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ståndsmässig. Exempelvis kan man söka efter andra ord för ståndsmässig samt även hur man stavar till ståndsmässig. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av ståndsmässig eller en mer djupgående förklaring av ståndsmässig egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ståndsmässig är att leta efter antonymer till ståndsmässig, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om ståndsmässig

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 9

Grundpoäng för ståndsmässig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 21
  • Ordets poäng i Betapet: 23
  • Ordets poäng i WordFeud: 21

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ståndsmässig synonymt med både elegant och värdig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)