Synonymerna.se logotyp

Synonymer till spela

 

Synonymer till spela

Engelsk översättning av spela

  • play

Sökvolym på internet för spela

Sökvolymen för spela är ca. 135000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 135000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om spela

Vi har totalt åtta synonymer till spela, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för spela, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet spela

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet spela i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till spela

Ord som innehåller eller liknar spela: anfallsspelare, anspela, anspela på, anspelan, anspelning, använda de bästa spelarna, brädspel, datorspel, dragspel, drömspel, efterinspela, efterspel, få frispel

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av spela

spela synonym
andra ord för spela
spela betyder
exempel spela
spela förklaring
definition spela
spela i en mening
stavning spela
spela annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är spela synonymt med både lira och testa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)