Synonymerna.se logotyp

Synonymer till låtsas

 

Synonymer till låtsas

Engelsk översättning av låtsas

  • pretend

Närmeord till låtsas

Ord som innehåller eller liknar låtsas: inte låtsas om ett problem, låtsa, låtsad, låtsas att allt är bra, låtsas beklaga något man tjänar pengar på, låtsas som om det regnar, låtsasrustik, platsa

Sökvolym på internet för låtsas

Sökvolymen för låtsas är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om låtsas

Vi har totalt fem synonymer till låtsas, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för låtsas, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet låtsas

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet låtsas i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är låtsas synonymt med både spela och fejka, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)