Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sömnapné

 

Synonymer till sömnapné

under sömnen
andningsuppehåll

Sökvolym på internet för sömnapné

Sökvolymen för sömnapné är ca. 6600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 6600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är sömnapne

Mer information om sömnapné

Vi har totalt en synonym till sömnapné, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för sömnapné inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad sömnapné betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till sömnapné. Exempelvis kan man söka efter andra ord för sömnapné samt även hur man stavar till sömnapné. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av sömnapné eller en mer djupgående förklaring av sömnapné egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till sömnapné är att leta efter antonymer till sömnapné, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om sömnapné

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för sömnapné i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är andningsuppehåll synonymt med sömnapné, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)