Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till sockerbagare

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till sockerbagare.


Vad betyder sockerbagare

Sett till sin synonym betyder sockerbagare ungefär konditor, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till sockerbagare. Vår databas innehåller även fem böjningar av sockerbagare samt en exempelmeningar på hur ordet sockerbagare kan användas i en mening.


Böjningar av sockerbagare

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet sockerbagare.


Exempelmeningar för sockerbagare

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet sockerbagare kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand.Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. På Stockholms historiska apotek såldes inte bara läkemedel utan apotekaren var även en sorts sockerbagare som tillverkade bakverk, konfekt, sötsaker och preparerade viner.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Mer information om sockerbagare

Andra sätt att lära sig mer kring vad sockerbagare betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av sockerbagare är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om sockerbagare

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för sockerbagare i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 26
  • Ordets poäng i Betapet: 26
  • Ordets poäng i WordFeud: 25

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är konditor synonymt med sockerbagare, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.