Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till snatter

Här nedanför hittar du samtliga tre synonymer till snatter.


Vad betyder snatter

Sett till sina synonymer betyder snatter ungefär pladder eller sladder, men är även synonymt med exempelvis "tjatter". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till snatter. Vår databas innehåller även tre böjningar av snatter samt flera engelska översättningar.


Böjningar av snatter

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet snatter.


Engelsk översättning av snatter

Här nedan hittar du engelska översättningar till ordet snatter.


Närmeord till snatter

I vår databas över ord finns 4 ord som innehåller eller liknar snatter.


Mer information om snatter

Andra sätt att lära sig mer kring vad snatter betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av snatter är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om snatter

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för snatter i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är snatter synonymt med både pladder och sladder, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.