Synonymerna.se logotyp

Synonymer till kapar

 

Synonymer till kapar

Sökvolym på internet för kapar

Sökvolymen för kapar är ca. 140 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 140 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om kapar

Vi har totalt en synonym till kapar, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för kapar inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet kapar

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet kapar i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till kapar

Ord som innehåller eller liknar kapar: återskapa, bedömningskapacitet, bränd i kåpan, daggkåpa, eskapad, försök att skapa guld, galenskapare, ge sin fulla kapacitet, inkapabel, kapa, kåpa, kapabel, kapacitet

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av kapar

kapar synonym
andra ord för kapar
kapar betyder
exempel kapar
kapar förklaring
definition kapar
kapar i en mening
stavning kapar
kapar annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är delar synonymt med kapar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)