Synonymerna.se logotyp

Synonymer till små

 

Synonymer till små

Engelsk översättning av små

  • small, little

Sökvolym på internet för små

Sökvolymen för små är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är sma

Mer information om små

Vi har totalt tre synonymer till små, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för små, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet små

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet små i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till små

Ord som innehåller eller liknar små: adelsman, affärsmässig, allsmäktig, allsmäktighet, ämbetsman, arvsmassa, åsiktsmångfald, äta kvällsmat, återupptagande av rättsmål, avledningsmanöver, avsmak

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av små

små synonym
andra ord för små
små betyder
exempel små
små förklaring
definition små
små i en mening
stavning små
små annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är små synonymt med både ringa och liten, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)