Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till slunga ut

Här nedanför hittar du samtliga fem synonymer till slunga ut.


Vad betyder slunga ut

Sett till sina synonymer betyder slunga ut ungefär kasta eller kasta upp, men är även synonymt med exempelvis "kasta ut" och "spy ut". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till slunga ut.


Närmeord till slunga ut

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar slunga ut.


Mer information om slunga ut

Andra sätt att lära sig mer kring vad slunga ut betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av slunga ut är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om slunga ut

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är slunga ut synonymt med både kasta och kasta upp, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.