Synonymerna.se logotyp

Synonymer till politik

 

Synonymer till politik

Engelsk översättning av politik

  • (även allmänt "sätt att driva en fråga") policy

Sökvolym på internet för politik

Sökvolymen för politik är ca. 4400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 4400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är politik

Mer information om politik

Vi har totalt tre synonymer till politik, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för politik, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet politik

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Närmeord till politik

Ord som innehåller eller liknar politik: enfrågepolitik, erövringspolitik, förakt mot politiker, kosmopolit, kosmopolitisk, misstro mot politiker, okunnigt politiskt småprat, överbudspolitik, politess, politiker, politikerförakt, politikerpåverkan, politisk bråkmakare, politisk sammanslutning, politisk undergrupp, politisk uppviglare, politiskt oliktänkande, polityr

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av politik

politik synonym
andra ord för politik
politik betyder
exempel politik
politik förklaring
definition politik
politik i en mening
stavning politik
politik annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är politik synonymt med både samhällsstyre och tristess, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)