Synonymerna.se logotyp

Synonymer till slagga

 

Synonymer till slagga

Engelsk översättning av slägga

  • hammer, sledgehammer

Sökvolym på internet för slagga

Sökvolymen för slagga är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är slägga

Mer information om slagga

Vi har totalt två synonymer till slagga, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för slagga, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad slagga betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till slagga. Exempelvis kan man söka efter andra ord för slagga samt även hur man stavar till slagga. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av slagga eller en mer djupgående förklaring av slagga egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till slagga är att leta efter antonymer till slagga, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om slagga

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för slagga i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till slagga

Ord som innehåller eller liknar slagga: liten slägga, slagg, slaggar


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är slagga synonymt med både sova och slafa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)