Synonymerna.se logotyp

Synonymer till skymf

 

Synonymer till skymf

Engelsk översättning av skymf

  • indignity, affront, insult

Närmeord till skymf

Ord som innehåller eller liknar skymf: hamna i skymundan, skymfa, skymfat, skymflig, skymford, skymma, skymning, skymt

Sökvolym på internet för skymf

Sökvolymen för skymf är ca. 1600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är skymf

Mer information om skymf

Vi har totalt fem synonymer till skymf, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för skymf, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet skymf

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är skymf synonymt med både smälek och förödmjukelse, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)