Synonymerna.se logotyp

Synonymer till skelett

 

Synonymer till skelett

Engelsk översättning av skelett

  • skeleton, framework

Sökvolym på internet för skelett

Sökvolymen för skelett är ca. 9900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 9900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om skelett

Vi har totalt fyra synonymer till skelett, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för skelett, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad skelett betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till skelett. Exempelvis kan man söka efter andra ord för skelett samt även hur man stavar till skelett. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av skelett eller en mer djupgående förklaring av skelett egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till skelett är att leta efter antonymer till skelett, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om skelett

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för skelett i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till skelett

Ord som innehåller eller liknar skelett: skelettålder, skelettets biologiska ålder


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är skelett synonymt med både benrangel och benstomme, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)