Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sjavig

 

Synonymer till sjavig

Sökvolym på internet för sjavig

Sökvolymen för sjavig är ca. 90 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 90 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om sjavig

Vi har totalt två synonymer till sjavig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för sjavig inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad sjavig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till sjavig. Exempelvis kan man söka efter andra ord för sjavig samt även hur man stavar till sjavig. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av sjavig eller en mer djupgående förklaring av sjavig egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till sjavig är att leta efter antonymer till sjavig, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om sjavig

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för sjavig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sjavig synonymt med både hafsig och sjaskig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)