Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ser över

 

Synonymer till ser över

Mer information om ser över

Vi har totalt tre synonymer till ser över, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för ser över inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet ser över

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av ser över

ser över synonym
andra ord för ser över
ser över betyder
exempel ser över
ser över förklaring
definition ser över
ser över i en mening
stavning ser över
ser över annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ser över synonymt med både granskar och omprövar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)