Synonymerna.se logotyp

Synonymer till säkert

 

Synonymer till säkert

Engelsk översättning av säkert

  • undoubtedly, certainly, probably

Närmeord till säkert

Ord som innehåller eller liknar säkert: biosäkerhet, diskussion om småsaker, få saker gjorda, få saker ur händerna, fäst säkert, fäste säkert, fäster säkert, försäkra tvärsäkert, förstöra trycksaker, godsaker, göra två saker som inte båda låter sig göras, gräl om mindre väsentliga saker, gratissaker, grönsaker, ha många saker att sköta, har inre orsaker, helt säker, i säkert förvar, infria säkerhet, inte säker, massaker

Sökvolym på internet för säkert

Sökvolymen för säkert är ca. 2900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om säkert

Vi har totalt sex synonymer till säkert, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för säkert, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet säkert

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet säkert i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är säkert synonymt med både absolut och bevisligen, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)