Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sädeskorn

 

Synonymer till sädeskorn

Sökvolym på internet för sädeskorn

Sökvolymen för sädeskorn är ca. 90 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 90 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om sädeskorn

Vi har totalt en synonym till sädeskorn, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för sädeskorn inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad sädeskorn betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till sädeskorn. Exempelvis kan man söka efter andra ord för sädeskorn samt även hur man stavar till sädeskorn. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av sädeskorn eller en mer djupgående förklaring av sädeskorn egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till sädeskorn är att leta efter antonymer till sädeskorn, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om sädeskorn

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för sädeskorn i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till sädeskorn

Ord som innehåller eller liknar sädeskorn: sädeskörtel


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är korn synonymt med sädeskorn, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)