Synonymerna.se logotyp

Synonymer till korn

 

Synonymer till korn

Engelsk översättning av korn

  • bead

Sökvolym på internet för korn

Sökvolymen för korn är ca. 8100 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 8100 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om korn

Vi har totalt sju synonymer till korn, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för korn, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad korn betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till korn. Exempelvis kan man söka efter andra ord för korn samt även hur man stavar till korn. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av korn eller en mer djupgående förklaring av korn egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till korn är att leta efter antonymer till korn, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om korn

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för korn i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till korn

Ord som innehåller eller liknar korn: av samma korn och skrå, av samma skrot och korn, dammkorn, ekokörning, elda för kråkorna, få korn på, finkornig, finkornig gips, fortplantningskorn, grovkornig, grovkornig snö, grunkorna, ha matjord i fickorna


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är korn synonymt med både bjugg och frö, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)