Synonymerna.se logotyp

Synonymer till förbannad

 

Synonymer till förbannad

Engelsk översättning av förbannad

  • (allmänt förstärkande svordom) damned, bloody, cursed

Sökvolym på internet för förbannad

Sökvolymen för förbannad är ca. 590 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 590 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om förbannad

Vi har totalt åtta synonymer till förbannad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för förbannad, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad förbannad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till förbannad. Exempelvis kan man söka efter andra ord för förbannad samt även hur man stavar till förbannad. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av förbannad eller en mer djupgående förklaring av förbannad egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till förbannad är att leta efter antonymer till förbannad, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om förbannad

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för förbannad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 18
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Närmeord till förbannad

Ord som innehåller eller liknar förbannad: förbanna, förbannat, förbannelse, lägga förbannelse över, lögn och förbannad dikt


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är förbannad synonymt med både lack och rosenrasande, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)