Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till ritual

Här nedanför hittar du samtliga sju synonymer till ritual.


Vad betyder ritual

Sett till sina synonymer betyder ritual ungefär akt eller bruk, men är även synonymt med exempelvis "ceremoni" och "högtidlig förrättning". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till ritual. Vår databas innehåller även sju böjningar av ritual samt en engelsk översättning.


Böjningar av ritual

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet ritual.


Engelsk översättning av ritual

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet ritual.


Närmeord till ritual

I vår databas över ord finns 4 ord som innehåller eller liknar ritual.


Mer information om ritual

Andra sätt att lära sig mer kring vad ritual betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för ritual samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av ritual för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till ritual, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om ritual

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ritual i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ritual synonymt med både akt och bruk, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.