Synonymerna.se logotyp

Synonymer till rent

 

Synonymer till rent

Engelsk översättning av rent

  • absolutely, completely, quite

Sökvolym på internet för rent

Sökvolymen för rent är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om rent

Vi har totalt en synonym till rent, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för rent, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet rent

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet rent i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 4
  • Ordets poäng i Betapet: 4
  • Ordets poäng i WordFeud: 4

Närmeord till rent

Ord som innehåller eller liknar rent: Alternating Current, Amerikas Förenta Stater, datorentusiast, differentiera, differentiering, Direct current, Förenta nationerna, göra rent, göra rent hus, ha rent mjöl i påsen, högerparentes, indifferent, inherent, interkurrent, klockrent, konkurrent, konkurrenten

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av rent

rent synonym
andra ord för rent
rent betyder
exempel rent
rent förklaring
definition rent
rent i en mening
stavning rent
rent annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fräscht synonymt med rent, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)