Synonymerna.se logotyp

Synonymer till relativt

 

Synonymer till relativt

Engelsk översättning av relativt

  • relatively

Sökvolym på internet för relativt

Sökvolymen för relativt är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om relativt

Vi har totalt fem synonymer till relativt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för relativt, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet relativt

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet relativt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till relativt

Ord som innehåller eller liknar relativt: avsluta relation, customer relationship management, göra ett relativt stort fel, korrelation, relation, relationstal, relativt kortvarig, relativt ointelligent, ställa i relation till

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av relativt

relativt synonym
andra ord för relativt
relativt betyder
exempel relativt
relativt förklaring
definition relativt
relativt i en mening
stavning relativt
relativt annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är relativt synonymt med både förhållandevis och ganska, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)