Synonymerna.se logotyp

Synonymer till bacillskräck

 

Synonymer till bacillskräck

Vad betyder Bacillskräck?

Sjuklig rädsla för baciller och smitta, även kallat bakteriofobi.

Texten uppdaterades senast 2016-04-08

Sökvolym på internet för bacillskräck

Sökvolymen för bacillskräck är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om bacillskräck

Vi har totalt två synonymer till bacillskräck, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för bacillskräck inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad bacillskräck betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till bacillskräck. Exempelvis kan man söka efter andra ord för bacillskräck samt även hur man stavar till bacillskräck. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av bacillskräck eller en mer djupgående förklaring av bacillskräck egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till bacillskräck är att leta efter antonymer till bacillskräck, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om bacillskräck

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 9

Grundpoäng för bacillskräck i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 36
  • Ordets poäng i Betapet: 39
  • Ordets poäng i WordFeud: 37

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är bacillskräck synonymt med både bakterieskräck och bakteriofobi, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)