Synonymerna.se logotyp

Synonymer till rättelse

 

Synonymer till rättelse

Engelsk översättning av rättelse

  • correction

Sökvolym på internet för rättelse

Sökvolymen för rättelse är ca. 260 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 260 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om rättelse

Vi har totalt två synonymer till rättelse, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för rättelse, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet rättelse

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet rättelse i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till rättelse

Ord som innehåller eller liknar rättelse: berättares förhållande till berättelse, berättelse, berättelse på vers, berättelsen, berättelser, berättelserna, en berättelses lärdom, kärleksberättelse

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av rättelse

rättelse synonym
andra ord för rättelse
rättelse betyder
exempel rättelse
rättelse förklaring
definition rättelse
rättelse i en mening
stavning rättelse
rättelse annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är rättelse synonymt med både korrigering och korrektion, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)