Synonymerna.se logotyp

Synonymer till rata

 

Synonymer till rata

Engelsk översättning av rata

  • reject

Sökvolym på internet för rata

Sökvolymen för rata är ca. 90 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 90 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är räta

Mer information om rata

Vi har totalt tio synonymer till rata, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för rata, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet rata

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet rata i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 4
  • Ordets poäng i Betapet: 4
  • Ordets poäng i WordFeud: 4

Närmeord till rata

Ord som innehåller eller liknar rata: att prata som i sömnen, begråta, carex rostrata, crataegus spp, dactylis glomerata, disparata, frätande, frätas, gråta, gråta blod, gråta hela vägen till banken, gråta högt, kallprata, kunna prata mycket, Moderata ungdomsförbundet, persona non grata, prata

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av rata

rata synonym
andra ord för rata
rata betyder
exempel rata
rata förklaring
definition rata
rata i en mening
stavning rata
rata annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är rata synonymt med både avvisa och förkasta, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)