Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ragnarök

 

Synonymer till ragnarök

Engelsk översättning av ragnarök

  • the end of the world, doomsday

Sökvolym på internet för ragnarök

Sökvolymen för ragnarök är ca. 6600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 6600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om ragnarök

Vi har totalt sju synonymer till ragnarök, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för ragnarök, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad ragnarök betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ragnarök. Exempelvis kan man söka efter andra ord för ragnarök samt även hur man stavar till ragnarök. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av ragnarök eller en mer djupgående förklaring av ragnarök egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ragnarök är att leta efter antonymer till ragnarök, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om ragnarök

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ragnarök i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ragnarök synonymt med både apokalyps och världens slut, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)