Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till premium

Här nedanför hittar du samtliga fyra synonymer till premium.


Vad betyder premium

Sett till sina synonymer betyder premium ungefär belöning eller lön, men är även synonymt med exempelvis "premie" och "pris". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till premium. Vår databas innehåller även sju böjningar av premium samt en engelsk översättning.


Böjningar av premium

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet premium.


Engelsk översättning av premium

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet premium.


Närmeord till premium

I vår databas över ord finns 8 ord som innehåller eller liknar premium.


Mer information om premium

Andra sätt att lära sig mer kring vad premium betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för premium samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av premium för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till premium, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om premium

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för premium i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är premium synonymt med både belöning och lön, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.