Synonymerna.se logotyp

Synonymer till platsa

 

Synonymer till platsa

Engelsk översättning av platsa

  • fit in, qualify for a position

Sökvolym på internet för platsa

Sökvolymen för platsa är ca. 50 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 50 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om platsa

Vi har totalt en synonym till platsa, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för platsa, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet platsa

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet platsa i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till platsa

Ord som innehåller eller liknar platsa: allmän plats, altarplats, andraplats, annan plats, arbetsplats, åskådarplats på golvnivå, avdelning på annan plats, båtbyggplats, begravningsplats, boplats, campingplats, cirkulationsplats, debattplats, dela upp plats, diskussionsplats, eldplats, få plats, flygplats, förrådsplats, första plats, fridfull plats

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av platsa

platsa synonym
andra ord för platsa
platsa betyder
exempel platsa
platsa förklaring
definition platsa
platsa i en mening
stavning platsa
platsa annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är höra synonymt med platsa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)