Synonymerna.se logotyp

Synonymer till päron

 

Synonymer till päron

typ av
frukt

Engelsk översättning av päron

  • pear

Sökvolym på internet för päron

Sökvolymen för päron är ca. 2900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om päron

Vi har totalt två synonymer till päron, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för päron, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad päron betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till päron. Exempelvis kan man söka efter andra ord för päron samt även hur man stavar till päron. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av päron eller en mer djupgående förklaring av päron egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till päron är att leta efter antonymer till päron, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om päron

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för päron i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till päron

Ord som innehåller eller liknar päron: jämföra äpplen och päron, laparocentes, parodi, parodi, parodiera, parodierat, paroll, päronformad, paroxysm


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är päron synonymt med både föräldrar och frukt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)