Synonymerna.se logotyp

Synonymer till panikrum

 

Synonymer till panikrum

Vad betyder panikrum?

Ett panikrum är ett rum i ett privathus byggt för att användas som tillflykt under t.ex. inbrott, stormar (tornados) eller andra hot.

Texten uppdaterades senast 2016-05-11

Engelsk översättning av panikrum

  • panic room, safe room

Sökvolym på internet för panikrum

Sökvolymen för panikrum är ca. 90 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 90 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om panikrum

Vi har totalt en synonym till panikrum, men tyvärr inte några antonymer, registrerad i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för panikrum, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet panikrum

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet panikrum i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är skyddsrum synonymt med panikrum, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)