Synonymerna.se logotyp

Synonymer till pågå

 

Synonymer till pågå

Engelsk översättning av pågå

  • be going on

Sökvolym på internet för pågå

Sökvolymen för pågå är ca. 590 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 590 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om pågå

Vi har totalt sex synonymer till pågå, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för pågå, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet pågå

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet pågå i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till pågå

Ord som innehåller eller liknar pågå: den tid en graviditet har pågått, just nu pågående, pågående, pågar, pågår, propaganda

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av pågå

pågå synonym
andra ord för pågå
pågå betyder
exempel pågå
pågå förklaring
definition pågå
pågå i en mening
stavning pågå
pågå annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är pågå synonymt med både hålla på och försiggå, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)