Synonymerna.se logotyp

Synonymer till önskningar

 

Synonymer till önskningar

Engelsk översättning av önskningar

  • wishes

Sökvolym på internet för önskningar

Sökvolymen för önskningar är ca. 90 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 90 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om önskningar

Vi har totalt en synonym till önskningar, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för önskningar, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad önskningar betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till önskningar. Exempelvis kan man söka efter andra ord för önskningar samt även hur man stavar till önskningar. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av önskningar eller en mer djupgående förklaring av önskningar egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till önskningar är att leta efter antonymer till önskningar, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om önskningar

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för önskningar i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Närmeord till önskningar

Ord som innehåller eller liknar önskningar: önskning


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är aspirationer synonymt med önskningar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)