Synonymerna.se logotyp

Synonymer till odiskutabel

 

Synonymer till odiskutabel

Engelsk översättning av odiskutabel

  • indisputable

Mer information om odiskutabel

Vi har totalt tre synonymer till odiskutabel, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för odiskutabel, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad odiskutabel betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till odiskutabel. Exempelvis kan man söka efter andra ord för odiskutabel samt även hur man stavar till odiskutabel. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av odiskutabel eller en mer djupgående förklaring av odiskutabel egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till odiskutabel är att leta efter antonymer till odiskutabel, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om odiskutabel

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för odiskutabel i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 19
  • Ordets poäng i Betapet: 23
  • Ordets poäng i WordFeud: 20

Närmeord till odiskutabel

Ord som innehåller eller liknar odiskutabel: odiskutabelt


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är odiskutabel synonymt med både självklar och obestridlig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)