Synonymerna.se logotyp

Synonymer till neodym

 

Synonymer till neodym

förkortning för grundämne
Nd

Engelsk översättning av neodym

  • neodymium

Sökvolym på internet för neodym

Sökvolymen för neodym är ca. 2900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om neodym

Vi har totalt två synonymer till neodym, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för neodym, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad neodym betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till neodym. Exempelvis kan man söka efter andra ord för neodym samt även hur man stavar till neodym. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av neodym eller en mer djupgående förklaring av neodym egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till neodym är att leta efter antonymer till neodym, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om neodym

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för neodym i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till neodym

Ord som innehåller eller liknar neodym: calcaneodyni


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är neodym synonymt med både grundämne 60 och Nd, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)