Synonymerna.se logotyp

Synonymer till nedsätta

 

Synonymer till nedsätta

Mer information om nedsätta

Vi har totalt två synonymer till nedsätta, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för nedsätta inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet nedsätta

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet nedsätta i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till nedsätta

Ord som innehåller eller liknar nedsätta: behandla nedsättande, febernedsättande medel, funktionsnedsättning, nedsatt, nedsatt hörsel, nedsatt immunförsvar, nedsatt motståndskraft, nedsatt njurförmåga, nedsätta pris, nedsättande, nedsättande behandling, nedsatthet, nedsättning

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av nedsätta

nedsätta synonym
andra ord för nedsätta
nedsätta betyder
exempel nedsätta
nedsätta förklaring
definition nedsätta
nedsätta i en mening
stavning nedsätta
nedsätta annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är nedsätta synonymt med både förringa och förnedra, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)