Synonymerna.se logotyp

Synonymer till motståndskraft

 

Synonymer till motståndskraft

Engelsk översättning av motståndskraft

  • resistance, stamina

Närmeord till motståndskraft

Ord som innehåller eller liknar motståndskraft: motståndskraftig, nedsatt motståndskraft

Sökvolym på internet för motståndskraft

Sökvolymen för motståndskraft är ca. 90 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 90 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om motståndskraft

Vi har totalt två synonymer till motståndskraft, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för motståndskraft, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet motståndskraft

  • Antal bokstäver: 14
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 11

Grundpoäng för ordet motståndskraft i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 25
  • Ordets poäng i Betapet: 26
  • Ordets poäng i WordFeud: 24

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är motståndskraft synonymt med både resistens och resistans, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)