Synonymerna.se logotyp

Synonymer till mejl

 

Synonymer till mejl

anglicism
e-mail

Engelsk översättning av mejl

  • mail

Sökvolym på internet för mejl

Sökvolymen för mejl är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är mejl

Mer information om mejl

Vi har totalt tre synonymer till mejl, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för mejl, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad mejl betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till mejl. Exempelvis kan man söka efter andra ord för mejl samt även hur man stavar till mejl. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av mejl eller en mer djupgående förklaring av mejl egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till mejl är att leta efter antonymer till mejl, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om mejl

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Närmeord till mejl

Ord som innehåller eller liknar mejl: mejla, mejla, mejlbox


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är mejl synonymt med både e-brev och e-post, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)