Synonymerna.se logotyp

Synonymer till e-post

 

Synonymer till e-post

anglicism
e-mail

Engelsk översättning av e-post

  • e-mail

Sökvolym på internet för e-post

Sökvolymen för e-post är ca. 18100 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 18100 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är epost

Mer information om e-post

Vi har totalt två synonymer till e-post, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för e-post, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet e-post

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 3

Närmeord till e-post

Ord som innehåller eller liknar e-post: e-posta

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av e-post

e-post synonym
andra ord för e-post
e-post betyder
exempel e-post
e-post förklaring
definition e-post
e-post i en mening
stavning e-post
e-post annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är e-post synonymt med både mejl och e-mail, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)