Synonymerna.se logotyp

Synonymer till matte

 

Synonymer till matte

Engelsk översättning av matte

  • owner, mistress

Sökvolym på internet för matte

Sökvolymen för matte är ca. 8100 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 8100 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om matte

Vi har totalt tre synonymer till matte, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för matte, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet matte

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet matte i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till matte

Ord som innehåller eller liknar matte: äta omåttligt, avmätt, behärskad och måttfull, bestämma måtten, bli utmattad, ett versmått, fartmått på sjön, förmått, hålla sig på mattan, hyvelmått, kryddmått, levnadsmätt, lön mätt i köpkraft, matt

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av matte

matte synonym
andra ord för matte
matte betyder
exempel matte
matte förklaring
definition matte
matte i en mening
stavning matte
matte annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är matte synonymt med både matematik och ägarinna, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)