Synonymerna.se logotyp

Synonymer till låtsad

 

Synonymer till låtsad

Mer information om låtsad

Vi har totalt fyra synonymer till låtsad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för låtsad inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet låtsad

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet låtsad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till låtsad

Ord som innehåller eller liknar låtsad: anjonisk metakrylatsampolymer, basisk metakrylatsampolymer, inte låtsas om ett problem, låtsa, låtsas, låtsas att allt är bra, låtsas beklaga något man tjänar pengar på, låtsas som om det regnar, låtsasrustik, neutral metakrylatsampolymer, platsa

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av låtsad

låtsad synonym
andra ord för låtsad
låtsad betyder
exempel låtsad
låtsad förklaring
definition låtsad
låtsad i en mening
stavning låtsad
låtsad annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är låtsad synonymt med både spelad och tillgjord, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)